PROPONAM DENEGARE NON LICET TIBI

Informatie voor kamerzoekers


Algemeen

Dit studentenhuis telt 14 gezellige mannen en vrouwen die zowel aan de UT als het Saxion studeren. Er is een gedeelde badkamer (3 douches, 5 wasbakken), 2 gedeelde toiletten, een keuken, washok en een serverhok. In de gemeenschappelijke ruimtes van dit huis wordt overdag niet gerookt. We zijn een gezellige flat waar veel kan en mag.

Schoonmaak

De gemeenschappelijke ruimtes van het huis worden gemiddeld een keer per week schoongemaakt. Schoonmaken wordt over het algemeen goed gedaan, zelfs bezoekers vinden onze flat erg schoon voor studentenhuishorrorverhalen.

Eten

Vier tot zeven keer per week wordt er samen gekookt en gegeten. Daarbij wordt geen rekening gehouden met speciale eetgewoonten zoals vegetarisch eten. Na het eten wordt nagetafeld met koffie of thee.

Voorzieningen

We hebben een gezamenlijke kas voor bier, het bier wordt eerlijk gestreept op onze elektronische biercounter. Tevens hebben we een abonnement op de Volkskrant en beschikken we over een televisie, wasmachine en droger.

Vermaak

Als iemand initiatief neemt ergens naartoe te gaan (bowlen, poolen, etc.) zijn daar altijd wel een paar mensen voor in. Sinterklaas wordt hier samen gevierd met surprises. Ook hebben we elk jaar (rond kerst, of niet) een kerstdiner met thema, waar oud-huisgenoten en aanhang ook zijn uitgenodigd. We doen mee aan de Batavierenrace als we hier genoeg mensen voor hebben.